Logo Laborex srl
IQNET ISO14001 ISO9001
 Meniu
 
  ADITIVI PENTRU MASINILE DE AZI  
   
Oferte speciale
Filtru de particule 1 Curatarea filtrelor de particule (DPF / FAP)
pahar cilindric forma joasa Berzelius B, 250ml
pahar cilindric forma joasa Berzelius B, 600ml
Reactivi. Alcool etilic 96% vol. p.a. (uz nealimentar)
Reactivi. Azotat de argint solutie 1N p.a.
Utile
chemstal

antigeluri

antigel auto

filtru-particule.ro

antifrost

 
 
Aditivi pentru intretinerea filtrului de particule:
JLM DPF Cleaner
JLM Diesel Fuel System Cleaner
JLM Diesel Air Intake & EGR Cleaner
JLM PAT FLUID
JLM Re Filling Kit Pat Fluid
JLM Diesel Winter Mix

Produse pentru uz profesional service
JLM Brake Cleaner
JLM Multi Spray
JLM Silicon Spray
JLM PTFE Dry Lube
JLM Underbody Coating
JLM Black Paint Heat Resistant Matt
JLM Underbody Spray Black
JLM Zinc Spray
JLM Radiator Sealer & Conditioner
JLM Stop Smoke
JLM Engine Oil Booster

Aditivi pentru intretinerea motoarelor pe benzina:
JLM Petrol Fuel System Cleaner

Aditivi pentru intretinerea motoarelor pe GPL:
JLM Valve Saver Fluid
JLM Valve Saver Kit

Suntem parteneri ai companiei olandeze GMS Lubricants B.V. care a dezvoltat in cei peste 40 de ani de experienta o gama unica de produse destinate industriei auto, reunite sub brandul JLM Lubricants. Fiecare produs este dezvoltat folosind cele mai inalte standarde si cele mai noi tehnologii. Drept dovada stau certificarile acordate de institutiile de renume si premiile obtinute la expozitiile de profil.

De-a lungul ultimilor ani motoarele diesel au inregistrat progrese foarte mari. Acestea fac ca motoarele avansate tehnologic sa necesite lubrifianti tot mai tehnici pentru scopuri specifice. De aceea JLM Lubricants a dezvoltat o gama de aditivi auto care asigura o protectie deosebita pentru motoare, sistemul de alimentare si sistemul de evacuare.

Aditivii auto contin amestecuri de agenti de curatare, dispersie, inhibitori de protectie si sunt special conceputi pentru conditiile extreme de functionare intalnite la motoarele moderne. Formula speciala a acestor aditivi auto asigura o lubrifiere mai buna, creste performantele aprinderii si arderii chiar si atunci cand motorul este rece si reduce nivelul de uzura al componentelor masinii dumneavoastra, reducand in acelasi timp nivelul poluarii. Aditivii auto JLM Lubricants pot fi folositi si pentru conservarea motoarelor care sunt scoase din uz pentru o perioada indelungata de timp si care sunt tinute in conditii extreme.

In timpul functionarii, datorita conditiilor de lucru solicitante vascozitatea uleiului de motor scade foarte mult iar ungerea motoarelor nu se mai realizeaza corect. Vascozitatea se poate ameliora cu ajutorul aditivilor auto, care maresc gama temperaturilor la care uleiurile pot functiona.

Aditivii auto antiuzura adera la suprafetele metalice, formand un film protector intre componente. Aceast nu izoleaza complet metalele unele de altele, insa reduce uzura cauzata de contactele respective.

Detergentii si aditivii dispersanti care intra in componenta aditivilor auto pastreaza uleiul curat prin desprinderea si mentinerea reziduurile in suspensie, acestea fiind ulterior retinute in filtrul de ulei.

Evolutia motoarelor pe benzina a dus la functionarea lor la cei mai buni parametrii furnizand mai multa putere cu un consum imbunatatit de combustibil. Parcurgerea unor distante scurte folosind combustibil de calitate inferioara duce la diminuarea performantelor masinii dumneavoastra. Pentru a va asigura ca masina dumneavoastra atinge cele mai bune performante JLM a dezvoltat un aditivi auto puternici a caror actiune va curata motorul, acesta functionand ca nou.

Aditivii auto JLM Lubricants GPL sunt conceputi de expertii industriei GPL si utilizeaza cele mai bune materii prime oferind protectie superioara supapelor masinii dumneavoastra cat si scaunelor acestora.

JLM Lubricants este primul brand care a efectuat teste de drum si in laborator pentru a indeplini cele mai recente standarde TUV ale Asociatiei Germane de Inspectie Tehnica.

Gama de Produse pentru uz profesional service cuprinde o serie de spray-uri tehnice, lubrifianti si aditivi auto pe care specialistii se pot baza pentru a indeplini activitatea rapid, bine si profesional.
 
Developed by Incorom
Contabilitate Asigurari -->