Logo Laborex srl
IQNET ISO14001 ISO9001
 Meniu
 
  ANTIGELURI AUTO  
   
Oferte speciale
Reactivi. Azotat de argint solutie 0.1N p.a.
pahar cilindric forma joasa Berzelius B, 600ml
Reactivi. Azotat de argint solutie 1N p.a.
mpjar. Mojar cu pistil, D=150mm
pahar cilindric forma joasa Berzelius B, 250ml
Utile
chemstal

antigeluri

antigel auto

filtru-particule.ro

antifrost

 
 

ANTIGEL AUTO INDUSTRIAL GREEN LINE

ANTIGEL AUTO BLUE LINE G11

ANTIGEL AUTO RED LINE G12+

APA DEMINERALIZATA ULTRAPURA

Motoarele moderne lucreaza de cele mai multe ori in conditii extreme de temperatura. Un element deosebit de important in functionarea optima si de lunga durata a motoarelor il constituie sistemul de racire. In interiorul acestor sisteme circula antigeluri speciale care asigura racirea motorului dumneavoastra si ii prelungesc durata de viata.

Folosirea apei sau a unui antigel degradat poate avea efecte catastrofale asupra motorului. La temperaturi apropiate de zero °C acestea se solidifica, isi maresc volumul si duc la spargerea blocului motor. De aceea este recomandat sa folositi un amestec optim de apa demineralizata si antigel auto Blue Line sau Red Line G12+.

Antigelurile auto Blue line si Red Line G12+ sunt aditivate cu o serie de inhibitori si satabilizatori speciali care vor preveni spumarea si depunerea de calcar asigurand in acest fel transferul termic optim timp indelungat. Inhbitori anticorozivi protejeaza componentele masini dumneavoastra evitand in acest fel oxidarea (formarea porilor) si aparitia depunerilor.

Va recomandam folosirea antigelurilor auto Blue Line si Red Line G12+ pe parcursul intregului an deoarece va asigura protectie la inghet, protejeaza garniturile si componentele motorului, nu formeaza depuneri.

Tehnologia folosita la fabricarea antigelului auto Blue Line si Red Line G12+ este agreeata de producatori auto ca Audi, BMW, Mercedes, Volvo, Ford, Renault etc. si este rezultatul a peste 20 de ani de experienta in industria chimica a echipei Laborex. Antigelurile auto Blue Line si Red Line G12+ sunt omologate R.A.R. conform CERTIFICAT R.A.R nr. 3855/ 2012.

Antigel Auto
 
Developed by Incorom
Contabilitate Asigurari -->