PARTICIPARE ÎN CADRUL
INTERCLIMĂ - FRANȚA

In perioada 05-08 noiembrie 2019, firma LABOREX a participat cu stand de prezentare in cadrul Pavilionului Romanesc la INTERCLIMA, cea mai cunoscuta expozitie de incalzire si climatizare din Franta, cu o traditie de 50 ani, unde va prezenta gama de produse CHEMSTAL pentru instalatii termice.

Cu o experienta de 25 ani in domeniul fabricarii de solutii chimice, LABOREX este unul din cei mai importanti producatori de fluide termotehnice din Romania. Datorită experienței acumulate în domeniul producției de substanțe chimice, LABOREX a reușit să dezvolte gama de produse CHEMSTAL, utilizate pentru întreținerea instalațiilor. Antigelurile speciale, dezincrustanții, pasivizatorii, inhibitorii de coroziune și zgomot, detergenții speciali, sunt rezultatul obținut prin îmbinarea cunoștințelor specialiștilor nostri cu informațiile provenite din practica inginerilor de instalații.

 

 

In cadrul acestui eveniment de anvergura in industria instalatiilor de incalzire si racire, vor fi prezenti peste 200 de expozanti si sunt asteptati peste 45.000 vizitatori.

Targul INTERCLIMA este dedicat exclusiv profesionistilor din domeniu si reuneste cele mai prestigioase companii din Europa.

Ne gasiti in pavilionul 1, standul H059 din cadrul centrului expozitional Parc des Expositions, Paris Nord, Villepinte, unde veti putea vedea cele mai noi si eficiente solutii de curatare si intretinere din gama CHEMSTAL pentru instalatii termice si aer conditionat.

interclima