CHEMSTAL

Soluții chimice pentru instalații 

Datorită experienței acumulate în domeniul producției de substanțe chimice, LABOREX a reușit să dezvolte gama de produse CHEMSTAL, utilizate pentru întreținerea instalațiilor.

Antigelurile speciale, dezincrustanții, pasivizatorii, inhibitorii de coroziune și zgomot, detergenții, dedicați aplicațiilor termotehnice sunt rezultatul obținut prin îmbinarea cunoștințelor specialiștilor noștri cu informațiile provenite din practica inginerilor de instalații. Atenta gestionare a stocurilor și o capacitate de producție de cca. 250 tone lunar, permit furnizarea rapidă a produselor solicitate indiferent de sezon, Laborex fiind astăzi cel mai important producător local de fluide termotehnice.

Vezi Produse


Înțelegerea perfectă a nevoilor și cerințelor din industria termotehnică se îmbină fericit cu experiența de elaborare și producție a rețetelor cuprinse în gama CHEMSTAL. Succesul produselor este atestat și de cerințele în creștere pentru producția de produse specializate în regim "private label".

Fabricarea de soluții chimice
profesionale pentru
instalații termice

Consultanță și asistență
tehnică

Fabricarea de soluții
chimice în regim personalizat

Echipă formată din
specialiști în chimie și
instalații termice

O importanţă deosebită a fost acordată întreţinerii echipamentelor termice, LABOREX fiind autorizată ISCIR, conform PT-CR4/2009, privind asigurarea regimului chimic al instalaţiilor, pentru executarea operaţiunilor de condiţionare şi spălare chimică a cazanelor de apă caldă, abur şi apă fierbinte.

LABOREX şi-a ales întotdeauna furnizorii în funcţie de calitatea produselor oferite. Pentru a asigura o gamă completă de echipamente speciale, necesare în lucrările de testare, monitorizare şi întreţinere a regimului chimic din instalaţiile termice, specialiştii noştri au ales doar produse care au eficienţa, fiabilitatea şi uşurinţa în exploatare dovedită. Astfel, LABOREX asigură importul şi distribuţia naţională pentru o serie de brand-uri cu renume mondial.

Gama CHEMSTAL de soluţii chimice pentru instalaţii termice a fost diversificată în funcţie de nevoile beneficiarilor şi de cerinţele specialiştilor care le utilizează. În afara produselor uzuale oferite, LABOREX poate dezvolta soluţii chimice specifice pentru a asigura un maxim de eficienţă aplicaţiei deservite.

De asemenea, în funcție de strategia clienților și de volumele solicitate pot fi produse diverse soluții chimice în regim personalizat.

Echipa LABOREX este formată din specialiști în chimie şi instalaţii, având capacitatea să ofere o serie de servicii profesionale privind întreţinerea chimică a echipamentelor termice:

  • consultanţă în alegerea echipamentelor optime pentru aplicaţia deservită;
  • analiza calităţii apei şi a fluidului termic din instalaţie în laborator acreditat RENAR;
  • asigurarea procedurilor de curăţare, protejare chimică şi încărcare a instalaţiilor;
  • verificarea video a instalaţiilor termice supuse operațiunilor de întreținere chimică;
  • monitorizarea regimului chimic din instalaţiile termice;
  • dezvoltarea personalizată de soluţii chimice în funcţie de caracteristicile instalaţiei deservite;
  • consultanţă şi asistenţă tehnică oferită partenerilor care prestează operaţiuni de întreţinere chimică.

Beneficiarii serviciilor și produselor noastre activează în diverse industrii, numitorul comun fiind nevoia de întreținere chimică a echipamentelor termice utilizate.