LABORCHEM

Consumabile de laborator

Încă de la început LABOREX a asigurat distribuția regională de reactivi, consumabile și aparatură generală pentru laboratoarele din industria chimică, societatea fiind recunoscută pentru profesionalismul dovedit.

Pentru o mai bună și mai promptă servire a dumneavoastră, am creat un stoc permanent de echipamente, accesorii și consumabile pe care le găsiți descrise pe larg în catalogul de produse:

Vezi Produse


În ceea ce privește alegerea echipamentelor necesare, LABOREX are dezvoltate multiple colaborări cu furnizorii de produse și, din acest motiv, poate face alegeri obiective în cadrul pieței de profil.

Specialiștii LABOREX vor alege echipamentul având în vedere următoarele:

Calitatea
echipamentului

Cel mai bun preț
raportat la caracteristicile
produsului

Oferta service
și post garanție

Gradul de instruire
al personalului
disponibil

În majoritatea cazurilor, furnizorii de instrumente vor fi selectați pentru discuții ulterioare. În cazul extinderii laboratoarelor existente, specialistul va lua în calcul firmele deja prezente și/sau preferințele clientului. După ce instrumentele au fost selectate, LABOREX elaborează specificații tehnice pentru echipamente, incluzând criterii ca stabilitate, limite de detecție etc. Dacă este cazul, un test preliminar de acceptanță va fi elaborat și descris. Aceste specificații tehnice pot fi folosite ca cerere de ofertă trimisă furnizorilor potențiali.

LABOREX poate oferi pachete speciale de modernizare și/sau extindere a laboratoarelor existente.
Inginerii de la departamentul tehnic vor vizita laboratoarele existente și vor face un raport de audit care va conține o trecere în revistă a instrumentelor existente, gradul de automatizare al acestora, spațiul disponibil, starea clădirii etc.

Acest audit va duce un raport de observații și recomandări. Aceste recomandări vor conține sugestii despre folosirea echipamentelor existente, integrarea acestora în noul laborator, sugestii privind achiziționarea de echipament nou, sugestii asupra extinderii laboratorului actual. Acest raport va fi discutat cu clientul înaintea începerii prelucrării tehnice.

Printre partenerii noștri se numără laboratoare de control din industria petrolieră, instituții de învățământ superior și școlare, laboratoare de control și protecția mediului.