Termeni și condiții

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor.

Acest site este întretinut și administrat de compania S.C. Laborex S.R.L.

Compania S.C. Laborex S.R.L. își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare.

Întregul conținut al acestui site www.laborexromania.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date - este proprietatea S.C. Laborex S.R.L. și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei S.C. Laborex S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

S.C. Laborex S.R.L. nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe acest site (legături de natură comercială sau publicitară). Răspunderea pentru aceste site-uri o poarta în întregime proprietarii acestora.

S.C. Laborex S.R.L. nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea în orice fel a produselor achiziționate prin intermediul acestui site. Acest site web și materialele aferente sunt oferite "așa cum sunt" și "atât cât sunt disponibile" cu garanția producătorului sau a reprentantei acestuia în Romania. S.C. Laborex S.R.L. nu oferă nici o garanție, în mod expres nici implicit, în ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare la, funcționarea acestui site, informația, conținutul, materialele sau produsele de pe site precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. S.C. Laborex S.R.L. nu garantează că acest site, serverele sale sau mailul trimis de la centrale.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente dăunatoare.

S.C. Laborex S.R.L., proprietarul www.laborexromania.ro, se angajază să nu transmită datele furnizate de utilizatorii site-ului către terți și să le folosească numai în scopul comunicării cu clienții săi, al informării acestora cu privire la funcționarea site-ului, ofertelor acestuia și a altor oferte ale societații. S.C. Laborex S.R.L. nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți, nu vinde, nu oferă adresa dumneavostră de e-mail obținută prin intermediul www.laborexromania.ro, fără acordul dumneavoastră explicit. Orice utilizator care a furnizat adresa sa de email în cadrul procesului de înregistrare poate cere ca aceasta să fie ștearsă din baza de date a www.laborexromania.ro trimițând un e-mail la adresa office@laborexromania.ro.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.) S.C. Laborex S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate. Din acest motiv compania S.C. Laborex S.R.L. își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentă. Clientul va primi înapoi banii încasați de S.C. Laborex S.R.L. pentru respectiva comandă. Toate produsele sunt însoțite de certificatul de garanție original emis de furnizorul nostru sau de către noi.

În cazul în care produsele nu se pot livra clientul poate cere returnarea imediată a sumelor încasate deja de S.C. Laborex S.R.L. dar nu și alte despăgubiri. Valoarea maximă a obligațiilor companiei S.C. Laborex S.R.L. față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de S.C. Laborex S.R.L. de la acest client. După expedierea produselor, companiei S.C. Laborex S.R.L. nu i se mai poate cere returnarea banilor în nici un fel și de asemenea nici returnarea produselor.

Compania S.C. Laborex S.R.L. își stabiliește singură regulamentele promoțiilor și a concursurilor pe care le organizează. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștință eventualilor participanți numai prin intermediul site-ului propriu. De promoții beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afișate pe site. De asemenea, promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp în care promoția este validă și numai în limita stocului disponibil. S.C. Laborex S.R.L. nu garantează disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoție și o poate întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă. www.laborexromania.ro funcționează conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman. Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul www.laborexromania.ro și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente. Orice conflict apărut între compania S.C. Laborex S.R.L. și clienți se încearcă a fi rezolvată pe cale amiabilă prin întelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești.

Declinarea responsabilității

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții clientul își asumă în totalitate aceste prevederi.

S.C. Laborex S.R.L. nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută responabilă pentru pagubele apărute prin folosirea în orice fel a produselor achiziționate prin intermediul acestui site. S.C. Laborex S.R.L. încearcă să prezinte cât mai complet posibil produsele comercializate (poze, caracteristici tehnice, preț,etc), dar datorită volumului mare de produse aflate în baza noastră de date, S.C. Laborex S.R.L. nu garantează că descrierea acestora sau alt continut al acestui site este exact, complet actualizat sau fără erori. Produsele livrate, pot diferi de imaginile aflate pe site în orice mod, datorită modificării caracteristicilor sau design-ului de către producatori fără notificarea prealabilă a acestora.

Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre componentele achiziționate de pe acest site și cele pe care le detineți sau urmează să le achizitionați din alte surse nu fac obiectul responsabilității S.C. Laborex S.R.L.

Activitatea de comercializare și distribuție din oferta site-ului este condiționată de corectitudinea datelor furnizate de client în formularul de comandă. S.C. Laborex S.R.L. nu fi poate fi făcută responsabilă în nici un fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maximă a obligațiilor față de orice client în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare se reduce la valoarea sumelor încasate de la clientul respectiv.

Reclamatii si sesizari:

Pentru reclamatii sau sesizari privind produsele achizitionate, te rugam sa faci click >>aici<< pentru a merge la formularul de contact sau poti trimite sesizarea printr-un email la adresa: reclamatii@laborexromania.ro in care sa ne mentionezi: numele tau, obiectul solicitarii, modatalitatea de cumparare si data, solicitarile de solutionare si datele de contact: adresa, numar de telefon, adresa de email.

Acordam o importanta deosebita opiniei clientilor nostri si ne straduim sa raspundem cat mai repede solicitarilor pe care le primim!